18 Aralık 2015 Cuma

Youtube indir

Youtube İndir

İlk kurulduğu günden bugüne takipçi sayısı oldukça artan ve artmaya da devam etmekte olan Youtube video indiruygulamasının dünya genelinde milyonlarca, hatta milyarlarca aktif takipçisi bulunmaktadır. Youtube bir video izleme ve paylaşma uygulamasıdır. Bireyler buraya girerek istedikleri filmleri izleyebilir, yeni çıkan filmlerin fragmanlarını takip edebilir, sevdikleri sanatçıların son albümlerini, kliplerini izleyebilir, çeşitli kanalların ve çeşitli bireylerin paylaştıkları videolar ile eğlenebilirler. Kısacası keyifli vakit geçirmek ve bir şeyler öğrenmek için Youtube kullanılabilir. Bugün Youtube üzerinden öğrencilere yönelik pek çok ders de verilmektedir. Bu yüzden hem eğlence platformu, hem de öğretici bir uygulama diyebiliriz Youtube için.

Youtube ilk kurulduğu zaman tabi ki bu kadar gelişmiş değildi. O zamanlar az videonun bulunduğu ve paylaşımın çok sık yapılmadığı, yalnızca bilgisayarlar üzerinden aktif olan ve daha az takipçisinin bulunduğu bir uygulamaydı. Ancak zaman içinde insanlara kanal oluşturma ve kendi videolarını kendi kanallarında paylaşma, paylaştıkları videoların izlenme sayısı arttıkça para kazanma, uygulama üzerinden çeşitli reklamlar vererek para kazanma, telefonlarda, tabletlerde uygulamayı indirip kurarak her an erişebilme gibi özellikle geldi ve hem kalite, hem de kullanıcı sayısında büyük bir artış yaşandı. Günümüzde milyarlarca insan bu sayede keyifli vakit geçirmekteler ve her alanda farklı videolar izleme keyfine erişebilmekteler.


Sanılanın aksine akıllı telefon veya tabletlere Youtube uygulamasının indirilmesi oldukça kolaydır. Bunun için Android işletim sistemini kullanan akıllı telefonlar için uygulama indirme platformu olan Google Play Store ve Samsung Apps kullanılabilir. Buralarda kişiler diledikleri uygulamaları bulabilirler. Bu iki platformun yanı sıra pek çok uygulama indirme platformu bulunmaktadır ve bu noktalardan kolaylıkla Youtube indir ip kurmak mümkündür. 

Uygulama indiğinde kurulumu otomatik olarak yapılmaktadır ve son hali ile telefon / tablete yüklenmektedir. Bu andan itibaren kişi isterse giriş yaparak, istemezse normal şekilde devam ederek videoları izleyebilir. Ayrıca Iphone kullanıcıları (IOS işletim sistemi) için Apple Store isimli platformda Youtube bulunmaktadır. Kişiler kolaylıkla uygulamayı indirip keyifli vakit geçirebilirler; ancak güncelleştirmelerin takip edilmesi gerektiği ve belli dönemlerde yeniliklere erişmek için güncelleme yapmak gerektiği unutulmamalıdır.
youtube hakkında tüm uygulamar ve bilgilerin yer aldığı adres : http://www.youtubeindir.org

0 yorum:

Yorum Gönder

Disqus Shortname

Comments system

Manşet

Popular Posts