1 Aralık 2015 Salı

Erken rezervasyon ile tatilin kapısını aralayın


Ucuz tatil yapmanın en avantajlı yolu olan erken rezervasyon ile hayallerinizi gerçekleştirin. Bütçenize uygun tatil seçeceklerini kapsayan erken rezervasyon 2015 kampanyaları sayesinde keyifli bir yaz geçirin.

Ülkemizin en lüks ve kaliteli otellerinde uygun fiyat avantajı ile konaklama yapmanızı sağlayan erken rezervasyon tatil kampanyaları size ortalama % 50 indirim fırsatı ve taksit imkanı sağlar. Tatilinizi önceden planlamanıza yardımcı olan bu sistem sayesinde hangi otelde kalacağınızı, nasıl bir tatil geçireceğinizi ve hangi olanaklardan yararlanacağınızı bilirsiniz. Böylelikle kötü sürprizler yaşamaktan uzak keyifli bir yaz tatili geçirirsiniz.

Erken rezervasyon tatil seçenekleri  

Dünyanın sayılı tatil beldeleri arasında yer alan Kıbrıs, Ege ve Akdeniz bölgelerindeki erken rezervasyon otelleri arasından dilediğinizi seçebilir, otel ve odanız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Tatil tarzınıza, konseptinize ve bütçenize uygun olarak balayı otellerini, çocuk dostu otelleri ya da beş yıldızlı lüks otellerin özelliklerini inceleyebilir, beğendiğiniz otele hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Hem eğlenceli hem de dolu dolu bir tatil geçirmeyi planlıyorsanız aktiviteleri, yarışmaları ve oyun parkları ile öne çıkan erken rezervasyon tatil köyleri arasından tercih yapabilirsiniz.

Erken rezervasyon ne zaman başlar?

Ülkemizde yaklaşık on yıldır uygulanan bu tatil sistemi tüm dünyada olduğu gibi Aralık ayında başlar. Mayıs ayının son haftasına kadar devam eder. Sezona yaklaştıkça oda fiyatları artar. Dönem sonuna kadar pek çok otel yaz sezonu rezervasyonlarını tamamlayacağı için, işinizi şansa bırakmamak adına, odanızı hemen ayırtmanız tavsiye edilir. Ayrıca yüksek oranda indirimden yararlanmak için dönem başlar başlamaz rezervasyon yaptırmanız önemlidir.

Erken rezervasyon yurtdışı turları

Dünyanın en güzel şehirlerine seyahat etmeyi planlayanlar da erken rezervasyon avantajlarından yararlanabilir. Dilediğiniz şehri gezmek için turları inceleyebilir, fiyat karşılaştırması yapabilir ve tarzınıza en uygun yurtdışı tur seçeneğini hemen satın alabilirsiniz. Hayallerinizi süsleyen şehrin sokaklarında dolaşırken keyifli ve farklı deneyimlerle dolu bir yaz tatili geçirebilirsiniz. Kültür turlarına katılabilir, deniz kenarında kumsalda güneşlenebilir ya da dünyanın değişik lezzetlerini tatma şansına sahip olabilirsiniz.
Siz de erken rezervasyon otelleri 2015 dönemi fiyatlarını inceleyerek yaşamınızın en güzel tatilini yaşayın.



0 yorum:

Yorum Gönder

Disqus Shortname

Comments system

Manşet

Popular Posts