7 Aralık 2015 Pazartesi

DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ GEREKLİ MİDİR?




Dijital pazarlama nedir?


Dijital pazarlama, en basit tanımıyla marka tanıtımının dijital ortamda yapılmasıdır. Bilgisayarlar tabletler ve cep telefonlarına internet aracılığıyla ulaşarak marka ve iş desteği sağlayan ticari çalışmaların yürütülmesine dijital pazarlama denir. E-marketing, online pazarlama, web pazarlama veya interaktif pazarlama diye de adlandırabilir.

Dijital pazarlama eğitimi gerekli midir?

Markanızın gelişen şartlar karşısında geri kalmasını ve zamanla yok olmasını istemiyorsanız evet, dijital pazarlama eğitimi gereklidir.
Günümüzde insanların büyük bir bölümü vaktinin çoğunu internette geçirmektedir. Sosyalleşme, alışveriş, araştırma ve buna benzer tüm işlerini internetten yapmaktadırlar. Durum bu iken yalnızca televizyon, radyo ve dergi gibi mecralarla markayı geliştirmeye çalışmak zor olacaktır.
Geleneksel pazarlama yöntemlerine kıyasla dijital pazarlamada, pazarlama faaliyetlerinin performansını daha doğru ölçmek mümkündür.
Bu nedenle dijital pazarlama konusunda bilginiz yoksa dijital pazarlama eğitimi almanız gerekmektedir.

Dijital pazarlama sertifika programları sayesinde dijital pazarlama araçlarını kullanarak işinizi büyütebilir, gerçek iş dünyasından ipuçları, pratik çözümler, hileler öğrenebilirsiniz. İşiniz ve kurumunuz için yol haritası oluşturur ve uygulamalı derslerle kalıcı bilgiler edinebilirsiniz.

Dijital pazarlama araçlarını bütünüyle anlamayı dijital pazarlama eğitimi sayesinde başarabilirsiniz ve kendiniz için sosyal medya çalışması yapabilecek duruma gelirsiniz. Bu sayede markanızın hızlıca öne çıkmasını sağlayabilirsiniz. Geleneksel marka eğitimi içeriğinde dijital medyayla ilgili bilgilendirme yapılmadığı için dijital pazarlama yönetimi sertifika programı oldukça yararlı olacaktır.

Geleneksel yöntemler ile dijital pazarlama arasında kıyaslaması yapabilecek düzeye gelebilir, sosyal medya takip araçları ve kriz yönetimi konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. İçerik ve hesap yönetimi, sosyal medya platformlarında reklam verme, dijital mecralardaki terim ve çalışmalar hakkında daha detaylı bir bilgi edinmeniz mümkün olur.

Dijital pazarlama eğitimi almak için İstanbul Business School tercih edilebilir. İBS, dijital pazarlama eğitimi konusunda uzmanlaşmış eğitmenler ve konuklarla eksiksiz bilgi edinmenizi sağlar. Eğitim sonunda, dijital pazarlama ve sosyal medya micro MBA Programı ile yöneticiler ve iş sahipleri dijital alanlardaki aktivitelerini denetleyebilecek ve yönetebilecekler, dijital pazarlama alanında kariyer hedefi olan bireyler ise ilgili alanlara hakim bir şekilde başarıyı yakalayacaklardır.


0 yorum:

Yorum Gönder

Disqus Shortname

Comments system

Manşet

Popular Posts