1 Aralık 2015 Salı

Kısmetse Olur Hakkında


Kanal D ekranlarında yayınlanan evlilik programı olarak bilinen ve sıra dışı bir konsepte sahip olan ilgili program 7 damat adayı ve 7 gelin adayından oluşmaktadır. Ana konsept içerisinde her hafta bir gelin ve bir damadın elenmesinden sonra yeni gelecek kişilerle birlikte büyük heyecan yaratan Kısmetse Olur canlı izle programında yer alan kişiler hayatında ki beklentilerini gerçekleştirmek suretiyle yarışıyorlar. Gelin ve damat adayları için özel kurgulanmış bir alt yapıya sahip olan ev içerisinde günlük 12 saat yaşam mücadelesi vererek, aşk hayatının gerçekleştirilmesine yönelik beklentiler içerisinde ilerlemeye devam etmektedirler.

Gelen yoğun başvuru talepleri doğrultusunda herkesi değerlendirmeye çalışan Kanal D programda yer alan insanların uyumuna önem kazandıracak kişileri yarışmaya her hafta düzenli olarak bir gelin adayı birde damat adayı alarak kişilerin hayata olan bakış açılarını değiştirebilmektedir. Ortamın bariz hangi niyet içerisinde olduğu apaçık ortadadır. Bu sebeple programda yer alan kişilerin bir, birine olan beklentileri her zaman belliyken sürekli program içerisinde tedirginlik ve kıskançlık yaşanabilmektedir. Tamamen fizyolojik olarak kişiler anlaşabilecekleri kişilerle, devam etmeye çalışırken diğer bir kişinin istemiyle tatsızlıklar oluşabilmektedir. Zira, ilgili programın esas önemli vazifeleri içerisinde yer alan katı kurallardan birisi ilgili yarışmacıların kurala uyarak devam etmesidir. Akabinde yarışmacı kurala uymadığından ötürü ilgili programa maalesef veda etmek zorunda kalacaktır.

Evlilik yolunda hedeflerini gerçekleştirmek üzere yarışan adaylar içerisinde de, her hafta para ödülü verilmektedir. Düzenli yapılan ödül içerisinde parayı hak edecek kişiler halk tarafından belirlenmektedir. Gelen sonuçlara istinaden ilgili programda haftanın birincisi olan popüler kişiler para ödülü kazanacaktır. Her hafta kişilerin model tempolarına bağlı olarak ödül durumu sürekli değişkenlik göstermektedir. Bu sebeple yeni gelecek kişiler konusunda seçici davranmaya çalışan program yöneticileri Kısmetse Olur izle adlı programın oldukça amacında ilerlemesi ve kullanıcı kitleleri açısından da bir öneme sahip olması bakımından bir çok nedenleri kale alarak, gerekli işlemleri de buna göre sağlamaktadır. Kısmetse Olur son bölüm programına katılmak isteyen kişilerin derhal Kanal D mecraları içerisinde tüm bilgileri doldurmak suretiyle başvuru yapmaları gerekmektedir. Bekleme süreci tamamen kişisel kriterlerinize bağlı olarak değişkenlik gösterebilecektir. Seçim içerisinde ki en önemli hususların kişinin ilgili yarışmaya ne kadar uygun olup, olmayacağına bağlı olacağını kesinlikle unutmayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Disqus Shortname

Comments system

Manşet

Popular Posts