12 Ocak 2016 Salı

Kazı Kazan Oyunu


Şans oyunları yıllardır oynanan ve popülaritesini yitirmeyen vazgeçilmez zevk veren oyunlardır.
Kuşkusuz iddia ne kadar çok artarsa heyecan ve oyunun tadı da o kadar artıyor. Eskiden kapalı ve gizli mekanlarda oynanan şans oyunları artık hızlı internetin en kolay ve eğlenceli görünümü olan websitelere taşınmış ve günümüzün en çok tutulan heyecan ve zevk perdesi olmuştur. Şans oyunları internet sitelerinde gün geçtikçe yeni oyunlar eklenmekte ve şans seviyesi bir tık artmaktadır. Oyunların kazanç seviyeleri ise oyun türüne göre değişmektedir. Oyun içeriğinde ne kadar çok aşama varsa şansınız ona göre azalmaktadır .

Günümüz dünyasında şuan binbir çeşit farklı sitelerin ve içerdiği çeşitli oyunlar milyonlarca insan tarafından devamlı oynanmaktadır. Şüphesiz şansın en çok olduğu oyunlardan birisi de kazı kazandır. Uzun yıllardır neredeyse herkesin cebindeki bozuk parayla alıp kazıdığı ve kazandıkça kazımaya devam ettiğini bu oyun şimdi diğer oyunlara göre her oyun sitesinin olmazsa olmazı haline geldi. Kazı kazanın vaçgeçilmez oyun olmasının tek sebebi şansın ve heyecanın her kazımada daha da çok artmasıdır. Oyun anlaşılması ve oynanması kolay en basit şans oyunudur. Diğer kart oyunları gibi temel bilgi gerektirmez. Gerçekten herkes kazı kazan oynayabilir. 

Peki kazı kazan nasıl oynanır mantığı nasıldır?  

Kazı Kazan Oyununda genellikle maximum 3 benzer rakam ile tutturur kazanırsınız.İnternetteki kazı kazan ile gerçekte oynanan oyun mantığı aynıdır. Sizlere oyun verdiğiniz bedel karşılığında amaç sunar. Kazıdığınız her kartın bir diğeri ile aynı olması durumunda şansınız artar ve hedefte sayı kadar benzer rakam bulursanız, bulduğunuz benzer rakamı kazanmış olursunuz. 

İstediğiniz zaman evinizde sadece internet bağlantınız ile şans oyunları sitelerine girerek oynayabilirsiniz. Kartınızı seçip gerekli işlemleri yaptıktan sonra kartınızı kazıma şansını elde etmiş olacaksınız ve seçtiğiniz kartı kazıyarak şansınızı deneyebilirsiniz. Tamamen şansa bağlı olup kaybetme olasılığını da unutmayınız. Tüm kartları kazımadan benzer 2 rakam bulursanız şansınız %90'a kadar çıkmış olacaktır. Bu da oyundan aldığınız keyif ve heyecanı arttıracaktır. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Disqus Shortname

Comments system

Manşet

Popular Posts