23 Şubat 2015 Pazartesi

Vodafone 2015 bedava internet

Vodafone kullanıcıları için OperaMini’yi kullanarak internete artık özgürce ücretsiz şekilde bağlanabilecek. Bunun için telefonunuz android sistemine sahip olmalı ve hattınız tabi ki vodafone olmalı, tabi ki diğer hatlar (turkcell,avea) içinde bedava internet paylaşımlarını sağ tarafta bulunan arama kutusundan hattınıza ait uygulamaları, bedava internetleri, kampanyalara, bilinmeyen tüm bilgileri bilmek için arama yapabilirsiniz. Her neyse aşağıda vermiş olduğumuz linklerden OperaMini’yi indiriyoruz. Ama bu OperaMini normal Opera tarayıcısının mobil sürümü değil, bu sürüm tamamen farklı. Farklı olma sebebi ise bazı ayarlamalar yaparak internete girebilmeniz. Konuyu daha fazla uzatmaktan 2014 – 2015 Vodafone Yandex/OperaMini internet ayarlarını aşağıda bulabilirsiniz.

İsim: Vodafone

APN: vflive
Proxy: “212.65.136.226”
Bağlantı noktası: “9401”
Kullanıcı adı: vodafone
Şifre: vodafone
Sunucu: http://live.vodafone.com
MMSC: Ayarlanmadı
MMS prox’si: Ayarlanmadı.
MMS bağlantı noktası: Ayarlanmadı.
MCC: 286
MNC: 01
Kimlik doğrulama türü: Yok
APN türü: Default



Bu ayarlamaları yaptıktan sonra sitemizden indirdiğiniz programı kuruyoruz. Program google playden indirmediğiniz için güvenlik hatası verecektir, hiç korkmanıza gerek yok Ayarlar kısmından Bilinmeyen Kaynaklar kısmına gelip bu seçeneği seçin ve tekrar programı kurmaya çalın. Gördüğünüz gibi program tamamen kuruldu. Şimdi Telefonumuzdan Bağlantılar ayarlarına gelip erişim noktasını bulalım. Erişim noktasını bulduktan sonra buraya menü tuşumuzu kullanarak “Yeni APN” seçip yukarıdaki ayarları yapınız. Ve daha sonra bu yeni oluşturduğumuz APN’yi seçip kurmuş olduğumuz programı acıyoruz ve internetin keyfini çıkartıyoruz.

Hatırlatma; Faturalı hatlara sahip olan kullanıcılar, kesinlikle kullanmasınlar çünkü kullanım bedelleri eninde sonunda faturaya yansıyacaktır. Faturasız hatlara sahip olan kişiler ise lütfen hattınızda TL yok iken kullanın.
Yukarıdaki adımları izledikten sonra artık Vodefone ücretsiz internete girebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Disqus Shortname

Comments system

Manşet

Popular Posts